Warning: Creating default object from empty value in /var/www/deployal.com/public_html/wp-content/themes/ronneby/redux_framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om os - Deployal.com
';
side-area-logo

Om os

Sand konkurrencefordel opnås ved at skabe engagerende kundeoplevelser! 

Det er ingen hemmelighedat kunder i dag føler meget lidt tilhørsforhold til brands, at de er mere krævende end nogensinde og skifter virksomhed udelukkende på grund af dårlige kundeoplevelser.

Hos Deployal brænder vi for at skabe forandringer i kundeoplevelsen, så kunden – og dermed også virksomheden – bliver gladere.  

Hvor tit tager du dine kunders briller på?

Lad os hjælpe dig med at komme tættere på dine kunder. Ring på +45 2530 2515 eller mail til kontakt@deployal.com

 Handling er nøgleordet! 

Deployal er grundlagt ud fra et ønske om at tilbyde customer experience-rådgivning med fokus på implementering. Data gør ingen gavn i skuffer og skabe, men skal ud at leve og skabe værdi i organisationen. Desværre oplever mange virksomheder, at det er vanskeligt at gå fra viden til handling og få bundet vision, strategi og hverdag sammen på en måde, som skaber resultater på bundlinjen.  

 

Derfor bygger Deployal på et stærkt implementeringsfokus. Vi hjælper virksomheder med at høste de markedsfordele, som øget kundeloyalitet og resultatskabende kundeoplevelser giver. 

Jane Wildau Rørbæk, grundlægger af Deployal, har arbejdet med customer expirience før det blev opfundet. Siden sin tid i lære i Inspiration (nu Værs’go) i 1995 har Jane fokuseret på at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, så kunderne vender tilbage. Hun har siden arbejdet for koncerner som Vestas, LEGO og DanDomain, hvor hun har stået i spidsen for store og små customer expirience-programmer.  

 Jane har selv siddet på den side af skrivebordet, hvor data skal konverteres til handling for at skabe resultater, og hun ved om nogen, hvor vanskelig implementeringsprocessen kan være. Derfor er Deployals vision ikke blot at generere og analysere data – visionen er at hjælpe med den sværeste del af arbejdet: der hvor data bliver aktiveret, ny adfærd indarbejdes og slutmålet, vækst og kundeloyalitet, realiseres. 

 Bag Jane står et dedikeret team og sammen arbejder vi på at optimere dine kunder oplevelse, så du oplever at kunderne bliver længere, køber mere og anbefaler oftere! 

 Hvem er Deployal? 

Vores værdier

Deployal er en stærkt værdidrevet organisation. Vi vil være den forandring vi ønsker, og det afspejler sig i alle vores valg. Alt vores arbejde er styret af en stærk og positiv energi og et stort drive. Hos Deployal motiveres vi af bæredygtighed, handling og passion.

Alt vores arbejde er centreret omkring handling. Vi er drevet af at skabe konkrete forandringer, og vi har et stærkt fokus på implementering. 

Vi har stor passion for vores arbejde. Vi brænder for hele kundeparaplyen og bliver begejstrede hver eneste gang vi får lov at deltage i udviklingen af interaktionen mellem kunder og virksomheder. 

Vi tænker bæredygtighed i et bredt perspektiv. Vi ønsker at skabe bæredygtige relationer gennem en forståelse for forskellighed, ligesom vi ønsker aktivt at bidrage til en grønnere fremtid. 

Bæredygtighed er en central del af vores forretningsmodel, og vi yder konkrete rabatter til virksomheder eller NGO’er, der kæmper for en bæredygtig grøn agenda eller har en stærk CSR-profil. 

Læs mere om bæredygtig vækst her: https://sustainabledevelopment.un.org/?menu=1300 

Medarbejdere

+45 25302515, jane@deployal.com
Kommunikation
+45 30228027, henriette@deployal.com
Researchassistent
+45 20569405, christian@deployal.com
Marketingassistent
kontakt@deployal.com
dandomain
Client logo
LEGO
Client logo
Vestas
Client logo
Neovita
Client logo
Apurit by Soprema Group
Client logo